Informatikai biztonság-felügyeleti szolgáltatás

A korszerű vállalatoknál, ahol a működés nagyrészt az információtechnológia támogatásán alapul, fontos, hogy a megfelelő biztonsági követelményeket és szinteket külön, megfelelő információbiztonsági kompetenciával rendelkező szakember felügyelje.

Az ilyen kompetenciát folyamatos és naprakész tudással lehet csak elérni, erre a vállalatok nem mindig tudnak megfelelő pénzügyi és emberi erőforrást biztosítani.
Cégünk felkészült arra, hogy igény esetén rezidens informatikai/információ biztonsági felügyelő biztosít. Ennek előnye, hogy a helyszínen képes ellátni feladatait, sürgős esetben azonnal tud intézkedni, szakértelmével megalapozott vezetői döntés-előkészítési tevékenységet tud kifejteni.

Ha van már egy szervezetnél informatikai/információ biztonsági felügyelő, de egy személyben nem tud minden feladatot elvégezni, akkor vállaljuk annak teljes körű támogatását. Ez esetben a PROTAN Zrt. teljes szakértői gárdája a biztonsági felügyelő rendelkezésére áll, rövid határidőn belül megadva a szükséges információt bármely biztonsági kérdéssel kapcsolatban.

Ez a támogatás lehet többféle, így akár: folyamatos konzultáció, stratégiák, tervek készítése, riportok készítése a vállalati menedzsmentnek, szabályzatok felülvizsgálata, készítése, cégen belüli biztonsági projektek menedzselése, biztonsági folyamatok kidolgozása, belső biztonsági oktatások szervezése, megtartása.