Felkészítés MSZ EN ISO 9001:2008 minőség-irányítási rendszer tanusításra

A PROTAN Informatikai Biztonsági Tanácsadó Zrt. szolgáltatási profiljában vállalja szakértő, tanácsadó szakembereivel Ügyfelei számára az ISO szabvány alapú vállalatirányítási rendszerek folyamatainak dokumentált megvalósítását, kiépítését és tanúsításra történő felkészítését gazdasági, szolgáltató, irányítási feladatokat végző szervezetek részére.

Az MSZ EN ISO 9001:2008 minőségirányítási rendszerrel rendelkező vállalat értékteremtő és támogató folyamatai, azok működése szabályozottabbá válik, a hatékonyság nő. A rendszer működtetése révén a folyamatok átláthatóbbá válnak, a nem megfelelő termék és a hibás szolgáltatás aránya csökken. A tanúsított vállalat értéke növekszik vevői bizalom megerősödik a gyártott termék, a nyújtott szolgáltatás elfogadottabbá válik.

A PROTAN Zrt tanácsadási feladatként, szolgáltatásként is vállalja új irányítási rendszerek megvalósítását, más rendszerekhez integráltan történő kiépítését, mellyel a dokumentáció mennyisége csökken.

Vállalja a rendszerszabvány szerinti dokumentált megvalósítást, kiépítést, tanúsításra történő felkészítést.

Megbízás esetén vállaljuk a tanúsítás utáni rendszer működtetési feladatainak végzését, felügyeletét, karbantartását.

Tanácsadási illetve szolgáltatási feladatként vállaljuk belső auditok segítését, elvégzését.

A tanácsadói és szolgáltatás keretében elvégezhető feladatok végrehajtásához a PROTAN Zrt. szervezetében szakértők állnak rendelkezésre. Szakértőink Magyar Mérnöki Kamara által kiadott szakértői engedélyekkel, belső, vállalat auditori tanúsítvánnyal rendelkeznek.

A PROTAN Zrt. a minősítési rendszerben előírt folyamatok működtetéséhez, ellenőrzéséhez, áttekinthetőségének biztosítására tisztelt Ügyfelei figyelmébe ajánlja az EVENTUM elnevezésű szoftvert. E szoftver alkalmazásával az egész minőségirányítási folyamat áttekinthető és könnyen kezelhető.