Szolgáltatás ismertető - Tudásbázis

A tudás alapú társadalomban a szervezetek legfőbb erőforrása alkalmazottainak tudása. A szervezet alapvető érdeke az, hogy ez a tudás ne csak az egyes munkavállalók fejében legyen meg, hiszen a munkavállaló távozásával tudásának teljes egészét elveszítenék, beleértve azt is amit a munkavállaló annak révén szerzett meg, hogy a szervezet tagja, alkalmazottja volt.

A tudás egy része formalizálható, dokumentálható. Minden szervezetnél különösebb erőfeszítés nélkül is rengeteg olyan dokumentum keletkezik, mely összességében a szervezeti tudásvagyon jó részét tartalmazza, azonban ezen dokumentumok léte nem feltétlenül nyilvánvaló illetve elérhető pontosan azon munkavállalók számára, akiknek erre szükségük van. Ez a probléma a modern IT eszközeivel orvosolható.

Társaságunk olyan tudásbázis alkalmazást kínál ügyfelei részére, mely képes a tudást hordozó dokumentumok rendszerezett tárolására, a munkavállalók számára történő elérhetőségének biztosítására. A tudásbázis alkalmazás a szervezet egyedi igényeihez igazodóan testre szabható, lehetőséget ad egyedi kategorizálási rendszer kialakítására és többfajta keresési funkciót tartalmaz. Az alkalmazás bevezetése nem igényel jelentős informatikai eszköz beruházást. A rendszert a munkatársak internet kapcsolattal rendelkező munkaállomásról bármikor elérhetik.

Társaságunk vállalja ügyfelei igényeihez igazított, testre szabott tudásbázis rendszer kialakítását és teljes körű bevezetését. Ügyfelünk igényeinek felmérését követően kialakítjuk a testre szabott beállításokat a tudásbázis rendszerben, közreműködünk a rendszer tartalommal történő megtöltésében, betanítjuk a munkatársakat a rendszer használatára, közreműködünk a rendszer működtetési folyamatainak kialakításában és bevezetésében, igény esetén folyamatos továbbfejlesztésében.